NBA2k22 – Nedtællingen Begynder

Nu varer det ikke længe før det årlige basketball-spil lander til PlayStation og Xbox på både current- og next gen. Vi taler naturligvis her om 2K studios’ meget populære titel: NBA 2k22.

2K har i de senere år nærmest haft “monopol” på netop basket-branchen når det gælder udgivelsen af spil til PC og konsol. NBA licensen er sådan set tilgængelig for andre udviklere, men med NBA2K som en meget dominerende og etableret titel kan det være svært for andre spilvirksomheder at producere et realistisk alternativ.

Hvad kan vi forvente af den seneste udgivelse?

Det har været svært for brugere at danne sig et overblik over det nye spils’ features i ugerne op til udgivelsen. 2K Studios har været meget sparsomme med frigivelse af information. Foruden nogle skriftlige artikler vedrørende, så har vi i de seneste dage fået nogle video trailers, der giver et indblik i blandt andet dette års MyTEAM.

MyTEAM

En af de mest populære gamemodes i spillet: MyTEAM er tilbage i dette års udgivelse. Her får man igen i år muligheden for at udleve sin drøm om at bygge sit helt eget dreamteam med legender fra forskellige årtier.

Der er flere fundamentale ændringer i dette års udgivelse, hvor man forsøger at ramme alle typer af spillere – fra folk der elsker at samle spillerkort til de spillere der lever for competitve play. 

Draft

MyTEAM: Draft har ændret sig og fungerer nu som en multiplayer mode, hvor man vælger en komplet lineup af spillere, hvilket inkluderer de seneste udgivelser af kort i MyTEAM. I løbet af et draft får man 7 kortpakker til rådighed som man skal vælge 13 spillere og en træner ud fra. Den sidste 7’ende og sidste pakke vil indeholde 3 spillere som alle bliver tilføjet til dit hold og hold godt øje med disse: De 3 sidste kan meget vel ende som drivkraften på teamet.

Triple Threat Online: The 100

Vi ser i år en ny og tilpasset version af den tilbagevendende Triple Threat Online (TTO) mode. I denne mode spiller man 3 mod 3 – årets twist er at man i begyndelsen af hver “The 100” får tildelt 100 point. Efter hver TTO vinder eller taber man antallet af point som modstanderen scorer. Så snart man rammer 0, starter man forfra, hvorefter man får tildelt belønninger baseret på antal af kampe vundet inden man rammer de 0 point.

Holo kort og MyTEAM card grading

Det tyder på at spillet i år har samlet den efterhånden veletableret trend op med ikke blot at samle kort, men at give spillerne mulighed for at samle holo versioner af de almindelige kort. Holo kort er mest af alt lavet for at blære sig overfor andre spillere. Disse versioner er mere sjældne, men kortene kan få en anden værdi senere på året i takt med at der bliver udgivet  udfordringer med specifikke betingelser.

MyTEAM card grading er også en ny tilføjelse. Denne feature giver muligheden for professionelt at få vurderet sine kort. Den højeste vurdering er “flawless 10”, men hver eneste graded kort giver ekstra MyTEAM points i de næste kampe der spilles. 

En masse andre småtilføjelser og ændringer

Der er andre ting vi kunne gå i dybden med, men her er et overblik over de andre mindre tilføjelser og tilpasninger til spillet.

Bronze og Silver er fortid

I år fjerner 2K bronze og silver spillerkort fra MyTEAM. Alle spillere er nu som minimum et gold kort, men stadig med alle de tidligere års gem tiers. Det ser også ud til at 2K har øget mængden af spillere i form af legender i Base settet – det vil sige mængden af spillere, som er tilgængelige i MyTEAM fra udgivelsesdagen. 

Collector levels

Vi ser igen en tilbagevendende feature med collector levels. I år er der 50 forskellige levels, hvor levelet naturligivs er styret af den totale mængde af kort man har i sin kollektion. Allerede ved første collector level ved 150 kort, kan man få fingrene i en Sapphire Kobe Bryant

Bliv klogere på de andre features i NBA2K22

Hvis du vil vide mere om NBA2k22 kan vi varmt anbefale at du hopper ind og læser artiklen om hhv. Mycareer samt artiklen vedrørende Gamplay update

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *